Om oss

Välkommen till Kryddan Pizzeria Lund - din oas för smakupplevelser i hjärtat av Lund! Vi är stolta över att erbjuda äkta och autentiska smaker som tar dig på en kulinarisk resa utan att lämna staden.

På Kryddan Pizzeria Lund kan du förvänta dig enastående pizzor och läckra rullar som tillfredsställer alla dina smaklökar. Vår kreativa meny har något för alla, från klassiska favoriter till spännande nya kombinationer som överraskar och glädjer. Kvaliteten på våra råvaror är av högsta vikt för oss, och vi strävar alltid efter att leverera de bästa smakerna i varje tugga.

För att göra din beställning så smidig som möjligt erbjuder vi enkel och bekväm online-beställning. Du kan njuta av våra läckerheter i komforten av ditt eget hem eller avnjuta dem i vår mysiga restaurangmiljö tillsammans med vänner och familj.

Så oavsett om du är en pizzaentusiast eller nyfiken på att utforska nya smaker, kom till Kryddan Pizzeria Lund och låt oss ta med dig på en kulinarisk resa du sent kommer glömma. Vi ser fram emot att få servera dig och dela vår passion för äkta och smakfull mat!

Våra fördelar

Kryddan Pizzeria Lund erbjuder stadens bästa kebabpizza, falafelrullar och tallrikar med otroligt goda såser! Missa inte heller möjligheten att designa eller komponera din egen pizza med hjälp vårat samarbete med Do My Pizza. Om du inte vet vad du vill ha, kan Kryddan Pizzeria Lund även slumpa fram din rätt med pizza-roulette!

Vår lokaler

Kryddan Pizzeria Lund erbjuder mysiga lokal belägen nära Fiskekompaniet i Lund.

Behöver du nå oss? Ring till 046-33 57 70